Nieuws

Update bestuur 13/10

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Via deze weg willen wij graag reageren op de laatste uitingen op Facebook. Het huidige bestuur is een combinatie van het leden uit het oude bestuur, interim bestuur en nieuwe bestuursleden. Wij waren dan ook zeer verbaasd om te lezen dat het oude bestuur moet terugkomen en dat wij het oude bestuur eruit gegooid zouden hebben. Wij zijn opgestaan om de club te helpen toen niemand anders opstond en doen er alles aan om achter de schermen de club draaiende te houden. Daarbij krijgen wij hulp vanuit de gemeente en proberen wij ons te richten op de toekomst, zodat we met z’n allen nog heel veel jaren met veel plezier kunnen én mogen crossen op het mooie circuit van SALZ. Voor degenen die vragen hebben aan ons (het bestuur), is er op 25 oktober een open vergadering. Jullie zijn van harte welkom vanaf 19.30 uur in de kantine. Wel willen we jullie vragen om de vragen vooraf te mailen naar info@msv-salz.nl vóór 22 oktober.

De afgelopen jaren hebben wij meermaals oproepen gedaan voor vrijwilligers. Echter volgden hieruit weinig aanmeldingen. SALZ is nog hard op zoek naar: een secretaris, voorzitter sportcommissie, EHBO’ers (dit jaar wordt een nieuwe groep opgeleid), ICT’ers, wedstrijdleiders, vrijwilligers voor de kantine en vrijwilligers die willen helpen op wedstrijddagen. Dus geef je snel op via info@msv-salz.nl!

Ten slotte willen wij een toelichting geven op de wedstrijd van zaterdag. Inmiddels hebben een paar vrijwilligers zich gemeld om te helpen bij de tijdwaarneming. Daar zijn wij super blij mee! Echter dienen zij eerst ingewerkt te worden door onze ervaren vrijwilligers van de tijdwaarneming. Wij hebben hierdoor bewust geen oproep gedaan via onze sociale media, maar wel bij onze vrijwilligers en de KNMV. Echter bleek hieruit dat er niemand beschikbaar was met ervaring voor aanstaande zaterdag. Om iedereen de ruimte te geven om eventueel een andere wedstrijd te gaan rijden of te trainen bij ons, hebben wij besloten het op tijd af te lassen.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen