Kantine

Begonnen met een circuit en een houten keet, en met de inzet van zeer veel leden en vrijwilligers is er enkele jaren geleden fors geïnvesteerd in het plaatsen van een ruim en modern clubgebouw, een grote werkplaats en een goed uitgerust jurygebouw. Dit maakt het goed toeven bij msv SALZ. Ons clubgebouw is voorzien van een zeer ruime keuken waar niet alleen koffie, thee, fris en bier gekocht kan worden, maar ook friet en belegde broodjes verkrijgbaar zijn. Dit alles met een glimlach van onze trouwe en enthousiaste vrijwilligers.

Accomodatie01.png

Bijzondere aandacht verdient het plafond in ons clubgebouw. Hier hangt namelijk een zeer grote op textiel afgedrukte impressie van ons heden en verleden als motorcross club.

accomodatie03.png
accomodatie04.png

In ons clubgebouw bevinden zich ook de dames- en herentoiletten, en onze ruime en goed uitgeruste EHBO ruimte. Tijdens wedstrijden kunnen de tijden en standen van de diverse manches live gevolgd worden. Aan de voorzijde van het clubgebouw bevindt zich een zeer ruim terras met een fantastisch uitzicht over een gedeelte van de baan. De juryruimte bevindt zich op steenworp afstand van het clubgebouw. Vanuit de juryruimte wordt de wedstrijd nauwlettend gevolgd met gebruikmaking van een modern en volledig geautomatiseerd tijdwaarnemingssysteem. Daarnaast beschikken wij over geijkte apparatuur om op transponder niveau het geluid te meten. Op het terrein is een zeer ruim rennerskwartier beschikbaar alsmede voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Het is niet toegestaan om aan de Kolonel van Roijenweg te parkeren behoudens in de daartoe bestemde parkeervakken. Parkeren in de berm levert helaas onherroepelijk een parkeerbon op.

accomodatie05.png