Nieuws

Update bestuur 11 november

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Tijdens de open vergadering van een paar weken geleden was het idee ontstaan van een ideeën avond. Deze avond heeft afgelopen maandag plaatsgevonden op SALZ met 5 leden en vrijwilligers. Hieruit zijn een aantal goede ideeën gekomen waar wij als bestuur verder mee aan de slag gaan. Heb jij ook een goed idee met betrekking tot de toekomst van SALZ? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar info@msv-salz.nl.

Via deze weg willen wij nogmaals een oproep doen voor vrijwilligers. Wij zijn met spoed opzoek naar een voorzitter sportcommissie. Heb je interesse maar weet je nog niet precies wat het inhoudt? Of wil je je opgeven? Stuur dan een e-mail naar info@msv-salz.nl. Daarnaast zijn wij ook nog op zoek naar: een secretaris, wedstrijdleiders, EHBO’ers (dit jaar wordt een nieuwe groep opgeleid), ICT’ers, vrijwilligers voor de kantine en vrijwilligers die willen helpen op wedstrijddagen.

Ten slotte, het einde van het seizoen nadert. Normaal gesproken sluiten we het seizoen af met de feestavond. De laatste clubwedstrijd wordt verreden op 4 december, dit valt natuurlijk tegelijk met Sinterklaas en Kerst komt er ook al aan. Daarnaast is het afwachten wat er morgen uit de persconferentie komt. We hopen dat we de feestavond kunnen gaan combineren met de nieuwjaarsreceptie begin januari. De datum wordt gecommuniceerd zodra deze bekend is. Voor de feestavond/nieuwjaarsreceptie zijn we opzoek naar een grote tent, zodat het terras overdekt is. Wie kan ons hierbij helpen of weet een bedrijf hiervoor? Ook dit graag mailen naar het welbekende e-mailadres.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen