Nieuws

Opstapdag 17 November

Opstapdag Msv Salz 
Update: de opstapdag zit inmiddels vol. Wegens het grote aantal aanmeldingen (ook boven de 15 jaar), zullen we proberen om in 2019 weer een datum te prikken voor een dergelijke dag!

Op 8 september stond MSV Salz op het Eemplein te Amersfoort om mensen kennis te laten maken met onze sport. Na aanleiding van deze dag willen wij graag een opstap organiseren. Deze dag zal plaatsvinden op 17 november. De dag zal starten om 10.00 uur.
Deze dag is geheel gratis! Deelnemen kan van 5 tot 15 jaar. Ben je ouder dan 15 jaar en wil je ook graag kijken of deze sport wat voor jou is? Meld je dan vooral aan! Als we jouw gegevens hebben kunnen we gaan kijken of het mogelijk is een opstapdag voor kinderen en volwassenen boven de 15 jaar te organiseren. 

Dus kent u kinderen, kennissen, neefjes, nichtjes, broers of zussen die het leuk lijkt om een keer te crossen meld je dan aan voor woensdag 14 november bij michellevanlaar47@hotmail.com 
Vermeld graag even het volgende: 
Naam
Leeftijd
Schoenmaat 
Telefoonnummer

Voor de volledige veilige crossoutfit wordt gezorgd!

Er zijn verschillende motoren aanwezig deze dag. Ook zullen er gediplomeerde trainers klaar staan om de jeugd te begeleiden, en alle ins en outs te vertellen over de motocross.

Dus wacht niet en meld je nu aan!

Voor vragen kunt u ook terrecht op het boven genoemde emailadres.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen