Nieuws

Nieuwe tijd- en groepen indeling!

Sportcommissie, vrijwilligers en bestuur hebben maandagavond bij elkaar gezeten en de mogelijkheden bekeken om zoveel mogelijk rijders binnen de mogelijkheden van de vergunning te laten trainen.Ervan uitgaande dat er op normale trainingsdagen ca. 60 deelnemers zich melden is er voor de volgende indeling gekozen.

Er zijn 3 groepen waarvoor ingeschreven kan worden en die zijn:
*65cc – 85cc en Opstappers (groep 1)
*Veteranen (groep 2)
*Gevorderden MX1 en MX2 ( A en B ) (groep 3)

Alle groepen rijden 3 sessies. Groep1 rijdt 20 minuten, groep 2 rijdt 25 minuten en groep 3 rijdt 30 minuten. Daarna is er nog een 75 minuten vrij, echter met een maximum van 20 rijders gelijktijdig in de baan. 

De aanvang van de training is zoals gebruikelijk om 09.00 en eindigt om 14.00.

Het blijft een half uur voor iedere deelnemer verplicht om een post te bezetten.

Advies: Maak een foto van de baco indeling zodra je je naam hebt ingevuld.
Omdat de plaatsen, 20 per groep, beperkt zijn is het zeer unfair wanneer je inschrijft voor een training en niet komt rijden. Vóór vrijdagavond afmelden en niet afmelden betekent dat je op de zwarte lijst komt.
Om de controle bij het Parc Fermé te bezetten zullen wij een beroep doen op de 1 daagse vrijwilliger, wanneer u nog geen vrijwillige bent, kunt u een keer een telefoontje verwachten om hierbij te helpen.

NIET RIJDEN IN HET RENNERSKWARTIER EN MILIEUMAT

Te vaak wordt er gereden in het rennerskwartier. Zodra dit door één van onze officials geconstateerd wordt, dan is het voor de rest van de dag over met de pret. De crosser kan dan op de aanhanger en naar huis.
Ook zal de controle op de milieumat frequenter plaatsvinden. Eén officiële mat per motor, dus geen twee op één mat.
De sportcommissie en bestuur zullen na een aantal weken evalueren of dit de meest ideale oplossing is en daarna naar behoeven handelen. Weet dat een aantal leden van bestuur en commissie ook zelf crossen dus het beste voor hebben met de leden.