Nieuws

Koningscross msv SALZ 27-4

Koningscross msv SALZ 27-4

Op zaterdag 27 april organiseert msv SALZ een Koningscross! De wedstrijd is een open bekerwedstrijd.

Tijdens deze dag hebben wij de volgende klassen aan het starthek staan: PW, 50cc, 65cc KW en GW, 85cc KW en GW, Dames, Recreanten, Veteranen, MX2 B, MX2 A, MX1 B en MX1 A.

Ben je van plan om een nieuwe motor aan te schaffen? Wacht dan maar even tot na 27 april, want er staat voor iedere rijder een oranje tompouce klaar! Kan je na Koningsdag mooi een 450cc kopen ;) Voor de niet-crossers onder ons zullen de oranje tompoucen te koop zijn in de kantine.

De inschrijving start om 08.30 uur. Naar verwachting starten de trainingen om 10.00 uur. Het echte werk begint rond 12.00 uur, dan is het namelijk tijd voor de wedstrijden!

Ben je nog geen lid en heb je dit jaar nog niet bij ons gereden? Meld je dan vooraf aan via www.msv-salz.nl/aanmelden, zodat de inschrijving zo vlot mogelijk verloopt.

Kosten voor leden: €15,- en voor niet-leden: €20,-. Uiteraard kan je ter plekke een lidmaatschap afsluiten. Een lidmaatschap kost €90,- per jaar, jeugdleden betalen € 45,-.

Cross je niet, maar wil je toch graag komen kijken? Je bent van harte welkom! Op het terrein is genoeg parkeergelegenheid.

We zien je graag, in je oranje outfit, verschijnen op de baan: Kolonel H.L. van Roijenweg 100, 3818 MZ Amersfoort.

Let op: Vergeet je transponder en milieumat niet mee te nemen! Vlaggers worden geloot uit de inschrijvingen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen