Nieuws

Crossweekend 35 jaar msv SALZ 16 en 17 september

LET OP! Aanmelden voor de barbecue van zaterdag avond 16 september kan tot vandaag om 17.00 uur om de laatste feestgangers nog een kans te geven.

Dit jaar bestaat msv SALZ te Amersfoort al 35 jaar. Om dat te vieren wordt er een feestelijk crossweekend georganiseerd.
Op zaterdag en zondag zal er worden gestreden om de 35 jaar SALZ weekend overwinning. Beide dagen worden er twee manches verreden waarvan er totaal 3 meetellen voor de weekend uitslag. De manches die op zaterdag worden verreden tellen tevens mee voor het clubkampioenschap.
De inschrijving voor één dag of beide dagen kost 15 euro voor leden en 20 euro voor niet-leden. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden wanneer je beide dagen deelneemt, de tweede dag is namelijk een cadeautje van ons!
Op zaterdag avond zal er tevens een barbecue worden gehouden en zal er een feesttent zijn met een DJ om het feest compleet te maken. Ook kan er van zaterdag op zondag gratis overnacht worden.
Voor de barbecue moet je je vooraf aanmelden en tevens betalen. De kosten voor de barbecue zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Opgeven kan door te mailen naar secretariaat@msv-salz.nl onder vermelding van je naam en het aantal volwassenen en kinderen tot 12 jaar. Je aanmelding is pas volledig wanneer je het geld hebt overgemaakt naar Nl74 INGB 0001 1454 22 t.n.v. msv SALZ onder vermelding van je naam en het aantal volwassenen (..xV) en kinderen tot 12 jaar (..xK). 
Aanmelden kan tot dinsdag avond 12 september 20.00 uur.
Wij hopen jullie allemaal te zien om samen met ons ons 35-jarig bestaan te kunnen vieren!
msv SALZ
Kolonel van Rooijenweg 100 
Amersfoort

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen