Nieuws

-Clubwedstrijd 18 september afgelast!!-

 

Helaas kunnen we de wedstrijd van morgen, wegens privé omstandigheden, niet door laten gaan. We begrijpen dat dit voor de meeste van ons kortdag is en wellicht voor teleurstelling kan zorgen. Het is echter zo dat we door deze privé omstandigheden een te kort aan vrijwilligers hebben en hierdoor is het onmogelijk om de wedstrijd in goede banen te leiden. 

Het harde werk van onze vrijwilligers is gelukkig niet voor niets geweest want we kunnen wel open voor de training. Wellicht roept dit wat vragen op maar voor een trainingsdag hebben we minder vrijwilligers nodig dan tijdens een wedstrijddag. 

Inschrijfgeld
Heb je je ingeschreven voor de clubwedstrijd en online betaald? Dan wordt deze inschrijving overgenomen naar de volgende clubwedstrijd (16 oktober). Mocht je graag je geld teruggestort willen hebben dan raden we je aan een mail te sturen naar info@msv-salz.nl

Het inschrijven voor de training kan voor zowel niet leden als gast leden via onze website; www.msv-salz.nl

We hopen op jullie begrip en zien jullie graag morgen of op een ander volgend moment op de baan! Ondanks dit bericht willen we jullie een goed en hopelijk zonnig weekend wensen!