Nieuws

Belangrijke oproep! Update bestuur 7 januari

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Een gezond en sportief 2022! Het crossseizoen is nog niet begonnen, maar onze vrijwilligers zijn druk bezig met het winteronderhoud. Dit hebben jullie wellicht al gezien op de foto’s van Aart.

Eind deze maand vindt de jaarlijkse ALV plaats. Tijdens de ALV worden o.a. bestuursleden gekozen en herkozen. Vanuit het huidige bestuur stellen de volgende leden zich herkiesbaar:
- Gert Slootweg, penningmeester
- Kevin Buitenhuis, algemeen bestuurslid – voorzitter sportcommissie
- Maarten Buitenhuis, algemeen bestuurslid – Sponsoren
Reni en Sjaak zijn vorig jaar niet officieel gekozen als bestuurslid. Zij helpen het bestuur bij wat taken van Sebastiaan. Ze willen dit volgend jaar graag blijven doen in samen spraak met de nieuwe secretaris.
 

Dit bestuur is verreweg van compleet. We zoeken dan ook met spoed:
- Voorzitter
- Secretaris

- Optioneel: algemeen bestuurslid
Heb je interesse maar weet je nog niet precies wat het inhoudt? Of wil je je opgeven? Stuur dan een e-mail naar info@msv-salz.nl.
We hebben echt een compleet bestuur nodig! Dus stuur deze oproep vooral door naar iedereen die je kent die mogelijk interesse heeft.

We zijn daarnaast ook nog op zoek naar: wedstrijdleiders, EHBO’ers, ICT’ers, vrijwilligers voor de kantine en vrijwilligers die willen helpen op wedstrijddagen.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen