Nieuws

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers, Een gezond en sportief 2022! Het crossseizoen is nog niet begonnen, maar onze...


Doordat het de laatste tijd zoveel heeft geregend heeft hebben wij helaas moeten beslissen om de laatste clubwedstrijd van 2021 niet door...
Coronabeleid

Om verantwoord te kunnen crossen houden we ons strict aan de coronaregels. Deze lees je hier: https://www.msv-salz.nl/informatie/reglementen

Vanwege corona zijn moet je voor een zaterdag training vooraf inschrijven. Lees hieronder hoe dat werkt.

Vooraf inschrijven!

Om aan te melden voor de training moet je vooraf inschrijven. Gaat er iets mis met inloggen of inschrijven stuur dan een bericht via onze contact pagina.

Inloggen voor huidige leden

Leden kunnen inloggen met de blauwe inloggen knop rechtsboven. Vervolgens kun je naar een evenement gaan en je inschrijven.

Inloggen voor niet-leden

Je bent van harte welkom! Je kunt je per evenement inschrijven.

Lid worden

Wil je lid worden? Navigeer naar lid worden pagina en doorloop de stappen. Vervolgens moet je wachten op een activatielink die door onze secretaris moet worden gestuurd.

Geldige licentie

We laten alleen rijders toe met een geldige KNMV of MON licentie.

PAS OP! Nieuwe rijders met een Rookie-status vallen niet onder een geldige licentie.

Lees daar hier meer over: Rookie Cursus - KNMV

Milieuregels

Om milieuverantwoord te kunnen crossen moet je aan een aantal eisen voldoen.

  • Je mag maximaal 94dB geluid produceren dynamisch gemeten. Maak je teveel geluid dan hebben we een FIM gecertificeerd statisch meetsysteem.
  • Een milieumat verplicht.
  • Werkende transponder verplicht.


Gesloten3x.png

-Wedstrijd 18/9 afgelast-


Helaas kunnen we de wedstrijd van morgen, wegens privĂ© omstandigheden, niet door laten gaan. We begrijpen dat dit voor de meeste van ons kortdag is en wellicht voor teleurstelling kan zorgen. Het is echter zo dat we door deze privĂ© omstandigheden een te kort aan vrijwilligers hebben en hierdoor is het onmogelijk om de wedstrijd in goede banen te leiden. 

Het harde werk van onze vrijwilligers is gelukkig niet voor niets geweest want we kunnen wel open voor de training. Wellicht roept dit wat vragen op maar voor een trainingsdag hebben we minder vrijwilligers nodig dan tijdens een wedstrijddag. 

Inschrijfgeld
Heb je je ingeschreven voor de clubwedstrijd en online betaald? Dan wordt deze inschrijving overgenomen naar de volgende clubwedstrijd (16 oktober). Mocht je graag je geld teruggestort willen hebben dan raden we je aan een mail te sturen naar info@msv-salz.nl

Het inschrijven voor de training kan voor zowel niet leden als gast leden via onze website; www.msv-salz.nl

We hopen op jullie begrip en zien jullie graag morgen of op een ander volgend moment op de baan! Ondanks dit bericht willen we jullie een goed en hopelijk zonnig weekend wensen!