Jeugdbaan

Voor de jeugdige rijders t/m 65 cc hoog/laag beschikken wij over een aparte jeugdbaan. Overzichtelijk voor de ouders of begeleiders en superleuk om lekker je rondjes te maken. Deze baan wordt wekelijks onderhouden en zal daardoor goed begaanbaar zijn voor de beginnende rijders. Eventueel mogen ook beginnende 85cc rijders op deze baan, gevorderde 85cc rijders mogen hier niet rijden gezien het snelheidsverschil wat dan gecreëerd wordt. Wanneer een jeugdrijder voor het eerst op de motor stapt, kan er in overleg besloten worden om op het startterrein te trainen. Echter, dit dient in goed overleg te gebeuren. Het is niet toegestaan zelf zonder toestemming het startterrein te betreden.

Ons circuit is iedere zaterdag geopend voor vrije trainingen, wedstrijddagen daargelaten.

Let op! I.v.m. Corina hebben wij aangepaste openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden bij nieuws of op onze Facebookpagina.
​Op trainingszaterdagen gaat de baan om 10:00 uur open. Van 10 tot 10.15 uur is de grote baan uitsluitend toegankelijk voor de 50cc, van 10.15 tot 11.00 uur voor de jeugd tot 85cc en van 11:00 tot 12:00 uur voor alle jeugd en beginnende rijders. Tussendoor is er van 13.00 tot 13.15 uur en van 14.00 tot 14.15 uur tijd voor enkel de jeugd en beginnende rijders op de grote baan. Jeugdrijders in de 50cc, 65cc grote en kleine wielen en de 85cc grote en kleine wielen kunnen hierdoor in alle rust op de grote baan rijden. Ook beginnende rijders uit de overige klassen zijn welkom in dit tijdsbestek, mits het snelheidsverschil niet te groot is. Dit is ter beoordeling van de wedstrijd/trainingsleiding. Wanneer een rijder te snel rijdt, zal deze gevraagd worden de baan op dat moment te verlaten en vanaf 12.00 uur met de overige rijders mee te trainen.

De veiligheid van onze rijders gaat boven alles!