ALV 2021

Informatie ALV 2021

Beste leden,

Zoals eerder aangegeven is maandag 25 januari om 19 uur tot maximaal 20 uur onze Algemene Leden Vergadering (ALV).
Door Corona is het helaas niet mogelijk om elkaar in ons clubhuis te ontmoeten, maar online via Microsoft Teams moet de ALV ook goed lukken.
Vanwege de inhoud van de agenda vragen wij jullie alleen om deel te nemen en je stem uit te brengen. De agenda is dan ook wat korter dan normaal.

Op woensdag 20 januari ontvang je een e-mail met een link naar Teams voor toegang tot de vergadering en een instructie voor Mentimeter om online mee te kunnen stemmen. Let op, je hebt hiervoor dus twee devices nodig. Voor extra hulp en informatie over de digitale vergadering, zie het onderstaande document: ALV 2021 digitale handleiding.pdf

Het vergt voor eenieder een kleine voorbereiding om goed deel te kunnen nemen en daarom is de vergadering in Teams op 25 januari vanaf 18 uur al open om je goed aan te melden. Om 19 uur starten we met het formele deel.

De agenda an de ALV is:
- Opening met terugblik op afgelopen jaar en stand van zaken vereniging door Lambert Rigter;
- Financiële ontwikkeling en stand van zaken door Gert Slootweg;
- Ledenontwikkeling en stand van zaken door Ronald Gudde;
- Wedstrijdkalender;
- Voorstellen kandidaten nieuwe bestuur;
- Stemming nieuw bestuur (via Mentimeter);
- Rondvraag;
- Afsluiting.


Wij hebben zes aanmeldingen ontvangen voor het nieuwe bestuur. Wij hebben ze gevraagd zich kort voor te stellen, aan te geven waarom zij zich verkiesbaar willen stellen, wat ze willen gaan doen en wat ze kunnen betekenen. Zie hiervoor de kandidatenlijst.


Groet,
Ronald, Gert en Lambert

Kandidatenlijst bestuur


Gert Slootweg, 64 jaar oud en al lang actief voor en bij SALZ als vrijwilliger, bestuurslid en crosser. Hij wil na een goede periode als penningmeester in ’20 deze rol in het nieuw te kiezen bestuur voortzetten.


Sharon Slootweg, 30 jaar en vanaf kleins al op SALZ te vinden en sinds de start van de damesklasse ook zelf weer aan het crossen. In 2018 en 2019 heb ik in het bestuur gezeten als algemeen bestuurslid. Zoals jullie weten zijn wij vorig jaar gezamenlijk opgestapt, maar graag stel ik me zelf (weer) verkiesbaar als algemeen bestuurslid. Vorig jaar heb ik het tijdelijke bestuur op de achtergrond geholpen en geadviseerd. Hiernaast ben ik ook actief als vrijwilliger in verschillende andere rollen. Door o.a. mijn werk, beleidsadviseur FM bij de Politie, heb ik ervaring wat denk ik goed aansluit bij de rol algemeen bestuurslid en SALZ een stap verder kan gaan brengen.

Maarten Buitenhuis, bouwjaar 1971 en heeft gecrosst vanaf m'n 12e tot m'n 18e. Na een flinke pauze van ruim 20 jaar heb ik het off road rijden weer opgepikt een aantal jaren geleden en af en toe word ik laatste bij de hobby klasse enduro. Om de spieren soepel te houden rij ik soms op een crossbaan, sinds 2019 ook op SALZ. Mijn interesse werd gewekt bij de oproep voor "verse bestuursleden", omdat ik vind dat de baan er altijd prachtig bij ligt en het e.e.a. super goed is geregeld. In de richting van het waarderen van de vrijwilligers zou ik wellicht een bijdrage kunnen leveren en verder bij het uitbreiden van reclame inkomsten.

Kevin Buitenhuis, besloten om me aan te melden als algemeen bestuurslid voor het baan onderhoud en de jeugd op msv-salz. Waarom, om baan aanpassingen sneller door te kunnen voeren, (mits we het eens zijn als compleet bestuur) de baan goed berijdbaar te houden, ook voor beginners en jeugd! Leuke evenementen organiseren voor de jeugd om meer jeugd naar onze club te trekken op wat voor manier dan ook!

Ik, Sebastiaan Kolmschate, die lange met rijnummer 4, die op die oude rm250 rond blaast, een student van 20 jaar oud en geboren in hartje Amersfoort, stel me verkiesbaar voor de bestuurlijke functie secretaris. Naast m’n HBO-ICT studie wil ik me inzetten voor m’n thuisclub. Documenteren, communiceren en dingen uitpluizen liggen me goed, ik verwacht daarom een goede secretaris te zijn. Met als doel dat SALZ in 2021 vol gas vooruit kan, gas erop!


Jay van der Bunt, 35 jaar en sinds vorig jaar betrokken bij SALZ. Ik wil mij bezig houden met de marketing en PR, zodat wij als club naar een hoger niveau gaan.

ALV 2021

Bestandsnaam Bestandsgrootte
ALV_2021_digitale_handleiding.pdf 680.2 kB