Nieuws

Update tijdelijk bestuur 7 juli

Update tijdelijk bestuur 7 juli

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Afgelopen zaterdag is de masterclass weer een succes geweest. De baan was uitdagend en na de ochtendtraining waren de meeste deelnemers al leeggereden…. Dank aan onze trainers Kevin, Herman, Peter en Arjan!.

Er mochten meer begeleiders mee die nu ook aangemeld moesten worden. Dat is goed gelukt via de site en scheelt ons veel tijd bij het binnen komen.

Naar meerdere verzoeken hebben we afgelopen zaterdag geprobeerd om in de middag in twee groepen (snelle en hele snelle rijders) te rijden. Dit gaf echter niet het effect waar we op hadden gehoopt, dus voor nu is besloten weer terug te gaan naar het 'oude' en dus niet in twee groepen te gaan rijden. 

Aanstaande zaterdag, 11 juli 2020, zijn we in de ochtend (9:30 tot 12 uur) open voor de jeugd en opstappers en in de middag (13:30 tot 17 uur) voor alle overige rijders.

Binnenkomst van alle aangemelde rijders en max. 3 begeleiders per rijder in de ochtend van 08:45 tot 9:30 en in de middag van 12:45 tot 13:30.

Aanmelden van rijders en begeleiders kan weer vanaf dinsdagavond 19 uur via onze site. Gastrijders kunnen zich vanaf donderdagavond weer aanmelden.

Alles overige en inmiddels bekende regels zijn ook zaterdag weer van toepassing: 1,5 meter afstand, eigen vakken, hesjes, 0,5 uur vlaggen, etc.

We zijn komende zaterdag nog niet open voor publiek, maar er is wel ruimte voor meer begeleiders (3 per rijder). Vergeet je begeleiders niet aan te melden!

Met vriendelijke groet,

Ronald, Gert en Lambert

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen