Nieuws

Update (tijdelijk) bestuur 29 juni

Update (tijdelijk) bestuur 29 juni

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Komende zaterdag 4 juli gaan we in de ochtend, van 9 tot 12 uur, een Masterclass (voorheen training) verzorgen. Dit keer is het de beurt aan de veteranen, MX2 en MX1 (A en B). Aanmelden kan vanaf morgenavond 19 uur via onze site. Er is ruimte voor maximaal 30 rijders en vol=vol, dus wees er snel bij! Ook deze wordt de Masterclass verzorgd door Kevin Buitenhuis en Herman van Laar. Aanmelden is van 8:15 tot 8:45 uur bij de ingang.

De jeugd kan ’s ochtends niet op de grote baan, echter wel op de kleine baan.

Sinds vorige week is de kleine baan de gehele dag geopend, vergeet je echter niet via onze site aan te melden om hier gebruik van te kunnen maken! Van 12:30 tot 13:30 uur is de grote baan wel vrij voor de jeugd, aanmelden via het event op de site en binnenkomst van 11:30 tot 12:30 uur.

Zoals de meeste van jullie weten en merken worden de regels rondom Corona steeds verder versoepeld. Vanaf a.s. zaterdag zijn dan ook per rijder drie begeleiders welkom i.p.v. één. Let wel op dat je 1,5m afstand van elkaar houdt en blijf zo veel mogelijk bij je eigen bus/camper/auto. De andere regels blijven dus onveranderd!

De middag is verder gelijk aan afgelopen weken en daar kan van ook via onze site vanaf dinsdag 19 uur op worden ingeschreven.

Indien er op donderdagavond nog plaatsen over zijn, kunnen ook niet leden zich via een event dat dan op onze site staat tot vrijdag 20.00 uur aanmelden. Het aanmelden gaat alleen via de site en wordt alleen geaccepteerd als de betaling van 20 euro via de site is overgemaakt.

We hebben een aantal verzoeken gekregen of tijdens trainingsdagen gereden kan worden in twee groepen. Zoals eerder aangekondigd zouden we hiernaar kijken. A.s. zaterdag gaan we hier dan ook mee testen.

Tijdens de middagtraining van 13:30 tot 17:00 uur gaan we rijden in een snelle groep (meer dan 2 minuut per ronde) en een hele snelle groep (minder dan 2 minuut per ronde). De snelle groep start om 13:30 en rijdt een half uur, om 14:00 start de hele snelle groep voor een periode van 30 minuten, om 14:30 is de baan weer vrij voor de snelle groep, etc.. Iedere groep kan zo 30 minuten rijden met als doel het verschil in snelheid kleiner te maken en daardoor de kans op ongevallen te verkleinen.

Let op! We zijn komende zaterdag nog niet open voor publiek, maar er is dus wel ruimte voor meer begeleiders (3 per rijder).

Met vriendelijke groet,

Ronald, Gert en Lambert

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen