Nieuws

Update (tijdelijk) bestuur 17/8

Update (tijdelijk) bestuur 17/8

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Afgelopen zaterdag was onze eerste wedstrijd van het jaar en we kunnen terug kijken op een geslaagde dag. Een grote opkomst en daardoor leuke wedstrijden. Door met zijn allen te helpen is bijna alles goed verlopen. Een paar kleine zaken kunnen beter en dat wordt opgepakt. De kantine heeft ook weer goed gedraaid en dit helpt zeker om de club gezond te houden. We hadden een aantal valpartijen, beterschap voor degene die blessures hebben opgelopen!

Aanstaande zaterdag, 22 augustus 2020, zijn we in de ochtend (9:30 tot 12 uur) open voor de jeugd en opstappers en in de middag (13:00 tot 17:00 uur) voor de snelle en ervaren rijders die goed de eigen lijn vast kunnen houden.

Om 09:30 uur beginnen we met alleen de 50cc op de grote baan die om 09:45 uur worden afgevlagd waarna de baan wordt vrijgegeven voor de overige rijders. 

Binnenkomst van alle aangemelde rijders en max. 3 begeleiders per rijder in de ochtend van 08:45 tot 9:30 uur en in de middag van 12:15 tot 13:00 uur.

Aanmelden van rijders en begeleiders kan weer vanaf dinsdagavond 19 uur via onze site.

Alle overige en inmiddels bekende regels zijn ook zaterdag weer van toepassing: 1,5 meter afstand, eigen vakken, hesjes, 0,5 uur vlaggen, etc.

We zijn komende zaterdag (nog) niet open voor publiek, maar er is wel ruimte voor begeleiders (3 per rijder).

Met vriendelijke groet,
​Ronald, Gert en Lambert

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen