Nieuws

Update tijdelijk bestuur 15 juni

Update tijdelijk bestuur 15 juni

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Komende zaterdag, 20 juni 2020, gaan we in de ochtend van 9 tot 12 uur een Masterclass (voorheen training) voor de rijders t/m 12 jaar (ook 50cc), dames en opstappers verzorgen. Binnenkomst van alle aangemelde rijders en 1 begeleider per rijder van 8:15 tot 8:45 uur. Aanmelden kan vanaf morgen 19 uur via het daarvoor speciaal aangemaakte event op onze site, er is ruimte voor maximaal 30 rijders en vol=vol! De Masterclass wordt deze keer verzorgd door Kevin Buitenhuis en Herman van Laar. Logischerwijs vervalt hierdoor de mogelijkheid om te trainen voor de jeugd en beginners. 

De middag is gelijk aan afgelopen weken en daar kan van ook via onze site vanaf morgen 19 uur op worden ingeschreven. Deze keer sluit de inschrijving voor beide events op donderdag om 23:29!

Zoals gister aangekondigd is de mogelijkheden van gastrijders onderzocht. Indien er na sluiting van de inschrijving voor leden nog plaatsen over zijn, kunnen ook niet-leden zich via het daarvoor speciaal aangemaakte event op onze site aanmelden tot vrijdag 20 uur! Het aanmelden gaat alleen via de site en wordt alleen geaccepteerd als de betaling van 20 euro via de site is overgemaakt.

De inmiddels bekende regels zijn onveranderd!

Houdt verder je mailbox en Facebook/website in de gaten, want dinsdag 16 juni 2020 volgt informatie over de nieuwe opstapklasse en kun je via Facebook je stem uitbrengen over een kampioenschap.

Met vriendelijke groet,

Ronald, Gert en Lambert

 

Let op, morgenavond zullen er verschillende eventen op de site staan waar je je voor aan kunt melden. Zorg dat je je aanmeldt voor het juiste event!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen