Nieuws

Update (tijdelijk) bestuur 14 juli

Update (tijdelijk) bestuur 14 juli

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Op zaterdag 1 augustus willen we de eerste clubwedstrijd van dit jaar doen. Voor ons als (tijdelijk) bestuur en huidige vrijwilligers een nieuwe ervaring.
Om dit door te kunnen laten gaan en alles goed te laten verlopen, hebben we echter wel meer vrijwilligers nodig. Daarom dan ook een oproep aan jullie alleen om je aan te melden voor:
- Tijdwaarneming (deel van de dag om sessies in Mylaps te starten en te stoppen);
- Vlaggen bij het juryhuis (afvlaggen en vrijgeven);
- Geluidsmeting (enkele steekproeven);
- Inschrijven (via moderne hulpmiddelen);
- Kantine.
Je kan je aanmelden bij info@msv-salz.nl, ook als je vragen hebt over de het werk waar je je voor opgeeft. Als we de komende week genoeg aanmeldingen binnen krijgen, kan de wedstrijd doorgaan en zullen er meer wedstrijden volgen dit jaar. Lukt dat niet dan gaat de wedstrijd niet door!

Aanstaande zaterdag (18 juli 2020) zijn we in de ochtend (9:30 tot 12 uur) open voor de jeugd en opstappers. In de middag zijn we een half uur langer open voor alle overige rijders (13:00 tot 17:00 uur).

Om de jeugd ook in de middag de mogelijkheid te bieden om zelfstandig te rijden (3x 15 minuten, 13:00-13:15, 14:00-14:15 en 15:00-15:15) willen we via de aanmeldingen op onze site kijken of er minimaal 10 jeugdrijders hieraan willen nemen. Zijn er minder aanmeldingen dan gaat dit niet door en is het middaggedeelte (13:00 – 17:00) voor iedereen.

Binnenkomst van alle aangemelde rijders en max. 3 begeleiders per rijder in de ochtend van 08:45 tot 9:30 en in de middag van 12:15 tot 13:00.

Aanmelden van rijders en begeleiders kan weer vanaf vanavond 19 uur via onze site.

Alle overige en inmiddels bekende regels zijn ook zaterdag weer van toepassing: 1,5 meter afstand, eigen vakken, hesjes, 0,5 uur vlaggen, etc.

We zijn komende zaterdag nog niet open voor publiek, maar er is dus wel ruimte voor meer begeleiders (3 per rijder). Vergeet deze begeleiders niet aan te geven bij je aanmelding.

Daarnaast zijn en blijven we ook open voor gastrijders! Aanmelden kan ook via onze site vanaf donderdagavond.

Met vriendelijke groet,

Ronald, Gert en Lambert

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen