Nieuws

Terugblik zaterdag 1 augustus

Terugblik zaterdag 1 augustus

Even een terugblik op zaterdag 1 augustus en afgelopen week. We hebben namelijk 15 nieuwe leden mogen verwelkomen, waarvan veel beginnen in de ochtend tijdens de 2,5 uur voor jeugd en opstappers. We hebben inmiddels ook mensen die zijn doorgestroomd naar de middag met alleen snelle en ervaren rijders.

Het was gister een mooie zonnige dag waar plezier in het crossen de boventoon voerde. De baan was weer perfect en is het geluid van de meeste motoren weer gemeten. Dank aan alle vrijwilligers die de baan en accommodatie als geheel weer in orde hebben gemaakt!!

Begin van de middag waren er aan paar vervelende ongevallen en hebben we de training even moeten stil leggen. Sterkte en beterschap aan de rijders die het betreft!

Om 13:00 uur ging de baan open voor het middag gedeelte en al vlot bleken er een paar rijders tussen te zitten die te langzaam waren voor de middag groep. Er is met deze mensen gesproken en aangegeven dat de ochtend voor hun geschikt is. Ook was er de vraag van enkele rijders om de baan in de middag weer open te stellen voor alleen de jeugd, opstappers en langzamere rijders (2 x 15 minuten). Ondanks dat we dit idee best begrijpen kunnen we het op dit moment nog niet honoreren. Reden 1 is dat deze groep al 2.5 uur kunnen trainen en 2 we zoeken een vaste omroeper die de tijden in de gaten houdt en deze omroept. We merken dat we steeds achter de feiten aan lopen, dit komt ook doordat een aantal vrijwilligers zelf ook graag willen rijden. De vacature staat open en degene die we zoeken hoeft dus geen crosser te zijn (mag natuurlijk wel). Hij of zij moet het leuk vinden tussen de crossers te zijn en het tijdschema in de gaten te houden en om te roepen tussen 1200 en 1700, maar ook zorgen dat er op tijd wordt afgevlagd en de ingedeelde vlaggers op tijd opgeroepen worden om naar de vlagposten te gaan. Wie helpt ons of weet iemand??

Om eenieder goed en zo veilig mogelijk te laten rijden verzoeken we iedereen om te rijden tijdens de tijden die voor jou en de anderen zo veilig mogelijk zijn. Dit betekent in de ochtend van 09:30 tot 12:00 (2,5 uur) voor de jeugd, opstappers en langzamere rijders en in de middag van 13:00 tot 17:00 voor de snellere rijders.

De bezetting van de kantine kan ook nog beter, waardoor gister geïmproviseerd moest worden. Dus ook voor de kantine zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers

Vooruit kijkend naar de eerste wedstrijd van 15 augustus, inmiddels zijn gesprekken gevoerd met mensen die als vrijwilliger actief willen zijn. De verwachting is dat ook dat de wedstrijd door kan gaan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen