Nieuws

- Aanmelden 2 uurscross 2019 -

- Aanmelden 2 uurscross 2019 -

31 augustus hebben wij weer een twee uurscross! Deze wedstrijd duurt zoals te verwachten 2 uur en wordt verreden in teams van 2 rijders. Wil je mee rijden met deze 2 uurscross op 31 augustus 2019?! Meld je dan snel aan, want vol is vol. Dat kan door een mailtje te sturen aan: jury@msv-salz.nl

Vermeld daarin de volgende gegevens:
- Voor- en achternaam van beide rijders
- Klasse van beide rijders waar ze normaal in mee rijden (de hoogste klasse telt)
- Transponder die tijdens de wedstrijd gebruikt wordt (let op dat je de juiste doorgeeft!)
- KNMV licentienummer (zorg dat beide rijders de licentie tonen op de wedstrijd dag)

De teams krijgen een rijnummer op volgorde van aanmelden/betalen op de wedstrijddag zelf. Daarnaast krijgt elk team de spelregels mee die gelden voor de 2 uurscross.

Probeer ervoor te zorgen dat je naast een hulp bij de wissel ook iemand meeneemt die kan vlaggen of wees zo sportief en zorg ervoor dat je eerder of later deze dag gaat vlaggen! Dit om te voorkomen dat we alsnog niet van start kunnen gaan door te weinig vlaggers.

Als je bij het inschrijven nog geen team gevormd hebt en er schrijft zich nog iemand "solo" in, dan wordt er in overleg gekeken of er toch een team gevormd kan worden, afhangend of dit past bij de klasse indeling. Bij een oneven aantal zal er één iemand solo rijden.

Het inschrijfgeld wordt aan een goed doel geschonken en dit jaar zal het weer een lokaal goed doel zijn in Zeist, te weten De Looborch (ouderenzorg).

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen