Nieuws

Aankondiging wedstrijd 15 augustus

Aankondiging wedstrijd 15 augustus

Beste crossers, vrijwilligers en andere crossliefhebbers,

Aanstaande zaterdag, 15 augustus 2020, hebben we als SALZ de eerste open clubwedstrijd (geen kampioenschap) van dit jaar.

Voor ons als tijdelijk bestuur en de vrijwilligers de eerste wedstrijd dit jaar. We hebben gelukkig ervaren mensen die dit eerder gedaan hebben en ook nieuwe vrijwilligers die hebben aangeven te willen helpen.

Inschrijving ,15 euro voor leden en 20 euro voor niet leden, gaat op de inmiddels bekende manier (rijders en begeleiders) vanaf dinsdag 19 uur via onze site tot uiterlijk vrijdag 20 uur. Op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk!

Binnenkomst van alle aangemelde rijders en max. 3 begeleiders per rijder in de ochtend van 08:30 tot uiterlijk 9:30 uur.

De trainingen starten om 10:30. Het tijdschema voor die dag wordt in de ochtend bekendgemaakt (ligt oa aan het aantal inschrijvingen).

Als alle rijders binnen zijn, wordt de bezetting van de vlagposten bekend gemaakt. We verdelen de vlagbeurten wat anders dan wat jullie van eerdere clubwedstrijden gewend zijn. Deze keer gaan we gebruik maken van de indeling zoals bij MC Volgas (veel rijders hebben hier hun voorkeur aan gegeven), De drie sessie worden in tweeën gedeeld (training, eerste en tweede manche). Er wordt nu een verdeling gemaakt dat de eerste groep vlagt als de tweede rijdt en andersom. Op deze manier kun je als rijder altijd vlaggen en gewoon je eigen manche rijden.

De wedstrijdgroepen zijn:
- 50cc;
- 65cc kleine wielen;
- 65cc grote wielen;
- 85cc kleine wielen;
- 85cc grote wielen;
- Opstappers;
- Dames;
- Veteranen;
- MX2B;
- MX1B;
- MX2A;
- MX1A.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we groepen gaan combineren.

Alle overige en inmiddels bekende regels zijn ook zaterdag weer van toepassing: 1,5 meter afstand, eigen vakken, hesjes, 0,5 uur vlaggen etc.

Publiek is en blijft voorlopig NIET toegestaan.

Houdt verder Facebook en onze site in gaten voor updates over de baan en het weer.

Met vriendelijke groet,
​Ronald, Gert en Lambert

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen